Povestea Noria Anis

Din dragoste pentru frumos, din pasiune pentru creație și din atenție pentru detalii a luat naștere, în 2019, brandul 100% românesc Noria Anis. Noria Anis este un brand premium de haine de zi si cocktail, ce se adresează femeilor care doresc să își pună în valoare frumusețea si feminitatea, care manifestă dragoste față de sine, încredere și determinare.

Colecțiile Noria Anis sunt realizate in serii mici, sunt unice și atemporale, din dorința de a fi prețuite și purtate în numeroase ocazii, aducând o notă elegantă prin reinterpretarea croielilor clasice. 

Din materiale de cea mai buna calitate, in nuanțe pastel sau tonuri puternice, cu imprimeu floral sau simple, rochiile Noria Anis te însoțesc la evenimentele importante din viața ta și îți creează amintiri de neuitat, fiind, în același timp, comode și elegante, versatile și rafinate.

Când totul în jur se mișcă în mare viteză, ai curajul să te oprești. Să te alegi pe tine, să alegi să fii frumoasă, strălucitoare, încrezătoare. Te așteptăm la Noria Anis să îți amintim că noi, femeile, suntem puternice și, totodată, delicate și hotărâte. Lasă-te cucerită de un brand românesc și sărbătorește bucuria de a fi femeie, purtând creațiile noastre!

Viziunea Noria Anis

 Viziunea Noria Anis este de a sustine si de a incuraja femeile sa fie increzatoare in forta lor feminina.

Misiunea Noastra

 Misiunea Noria Anis este de a crea tinute vestimentare rafinate care sa fie, in acelasi timp, versatile, comode si elegante.