Conform Ordonanței de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Solicitarea de returnare se face prin e-mail (contact@noriaanis.ro) sau telefonic (0743.959.937) în primele 14 zile de la primirea comenzii.

Produsele pot fi returnate doar dacă nu prezintă deteriorări cauzate de utilizare, dacă sunt însoțite de ambalajul original, precum și de documentele primite în cutie.

Costul pentru returnarea produselor este suportat de către client. Odată primit coletul cu produsele returnate, www.noriaanis.ro se obligă să returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor în maximum 4 zile lucrătoare de la data primirii returului, daca acestea indeplinesc conditiile de mai sus.

Un produs poate fi inlocuit doar cu o alta marime. Produsul primite in locul celui achizitionat initial va fi livrat numai dupa ce s-a realizat returul, iar produsul returnat a fost verificat. Inlocuirea unui produs se poate realiza o singura data, iar clientul este responsabil de acoperirea costurilor aditionale de transport.